Relatiebemiddeling-spots

11 Mei '06 - 11:58 by


Terwijl ontwikkelingen op digitaal gebied elkaar in een toenemend rap tempo opvolgen, heb ik de indruk dat het ‘retro’-gevoel evenredig aan populariteit wint. Van de bekende 'Rubiks Kubus' tot de Q20, en van de Atari-spellen tot 'Ken & Barbie'. Ze lijken weer helemaal terug van weggeweest.

Zelfs in tv-programma’s als 'Beauty & the Nerd' (RTL5) zit momenteel een deelnemer, die een door-elkaar-gehuselde-kubus binnen no-time kan oplossen. En dat zonder te kijken, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. De reden voor deelname aan het programma is overigens om uberhaupt enig sociaal gedrag richting het andere geslacht aan te leren, wat voor de meeste van hen (tot nu toe) geheel nieuw is.

Axe speelt met een drietal (user-generated?) spots leuk in op het 'retro-nerd'-gevoel door de bovengenoemde 'iconen' erin te verwerken. Een aanrader voor de 'eeuwige' vrijgezel.

(Op de volgende pagina staan de twee andere spots; 'Geld knikkeren' en 'Ken & Barbie')

(klik op de afbeelding om af te spelen)  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.