Megafoute NL-discoplaat verovert de wereld

21 Aug '07 - 17:06 by

Alhoewel ik als hetero niet echt tot de doelgroep behoor, wil ik toch even de aandacht vestigen op deze door reclamebureau C+R bedachte boysband die momenteel de wereld verovert:

Wat begon als een grap van Nederlandse reclamemakers aan een barretje op Ibiza, verovert nu de hele wereld. De clip van Bearforce1 (bears zijn knuffelhomo’s met haren) werd in de afgelopen maand zo’n 500.000 keer bekeken op Youtube .

Onder het mom: ‘forget about beauty, everybody can be in a boy’s band’ werd de clip gisteren aangekondigd op de Australische ontbijt tv. Leading showbizz blog PereZHilton plugde eerder deze maand het nummer, de aanvragen voor optredens van de Bears stapelen zich op o.a. Los Angeles, Keulen, Miami en Amsterdam. Homepages van Radio 538, TMF, en American Apparel tipten het nummer dat sinds vandaag internationaal is te downloaden via itunes. (bron: molblog)


Afgelopen week was de band al tijdens de Hartjesdagen in Amsterdam te zien. Aangezien de initiatiefnemer een oude bekende van me is, hierbij een piepklein duwtje voor deze o zo foute maar best lekkere retro-single!

Cool disco rocks

Job () - 22 Augustus '07 - 11:06

@job: deze plaat wel lekkere oude disco en vooral in combi met de beelden een goede persiflage ;-)

ronald () (URL) - 22 Augustus '07 - 11:13

Knaller. Wellicht ook iets voor de gay-scene, maar dan uit de polder: http://www.youtube.com/watch?v=y3mk7521B..

sjak () (URL) - 22 Augustus '07 - 18:06


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.