Klachten na opnames Sony commercial

17 Jul '07 - 10:18 by

Een jaar geleden verrastte Sony iedereen met de fameuze 'Bouncy Balls' viral. Deze in San Fransisco opgenomen viral ter promotie van de nieuwe Sony Bravia LCD TV werd eind vorig jaar opgevolgd door de (in mijn ogen) minder spectaculaire 'Paint'-variant. Alhoewel zeer kleurrijk, bekroop menigeen het gevoel dat er sprake was van een trucage. Niets was minder waar.

Zoals gebruikelijk komen tegenwoordig ook al snel de zogenaamde 'spoofs' online; een door de consument bedacht en geproduceerde parodie op het origineel. Bij de 'Bouncy Ball-spoof' werden de stuiterballen verwisseld voor diverse soorten fruit. De spoof voor de 'Paint'-variant is erg lollig; het betreft een interview voor de locale nieuwszender met buurtbewoner Gary Lewis die tentijde van de opnames (waarschijnlijk) in zijn achtertuin zat of weigerde te vertrekken. En tot overmaat van ramp is hij tijdens de opnames ook nog eens zijn geliefde hond kwijtgeraakt.


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.