Je auto heet vanaf vandaag...

14 Nov '06 - 18:06 by

De laatste tijd is er volgens mij weinig verrassends gebeurd op het vlak van ‘pimpen’ van producten. Althans na de hoos aan berichten over het personificeren van bijvoorbeeld je bankpas, een vliegtuig, een winkelwagen, je iPod (of deze iPod), een auto en zelfs een hamburger, leek de storm even geluwd.

Vandaag kwam ik echter een nieuwe variant tegen voor het pimpen van je eigen auto, namelijk eentje waarbij je de type-aanduiding kan aanpassen binnen de stijl van het automerk. Best begrijpelijk als je bijvoorbeeld in een Renault Clio, Volkswagen Lupo óf in het segment Opel Tigra rondtourt, waarbij het ‘up-tunen’ voor velen binnen deze rijdersklasse al een soort lifestyle op zich is. Maar een Porsche?

Zonder afbreuk te doen aan welke auto dan ook, vind ik de optie om deze (vaak) duur betaalde sportauto om te dopen in een zelf gekozen naam best verrassend. Het logo in combinatie met het typenummer is binnen dit productsegment volgens mij niet geheel onbelangrijk en daarnaast voor veel berijders een statement op zichzelf. Maar goed, mocht je graag je dure P-bolide willen omdopen tot ‘Kees’, ‘Laura’ of ‘Marketingfacts’, dan is dat in ieder geval mogelijk. Het kost wat, maar dan heb je een zeer unieke auto, voor zover een dergelijke auto dat op zichzelf natuurlijk al niet is. Iemand een soortgelijke optie gezien bij andere dure (sport-) automerken?


  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons /


 

  ( Register your username / Log in )

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.