Earth, here the Simpsons!

27 Apr '07 - 12:26 by

Aangezien iedere internetter zo nu en dan gebruik maakt van Google Earth werd het hoog tijd deze handige tool ook bij de Simpsons te introduceren. Als Earth inderdaad zo 'real-time' is, dan zou dat in 'real-life' zeker niet zo geruisloos voorbij gaan.

Miele, zuigt als de beste!

25 Apr '07 - 16:39 by

Tell me...

20 Apr '07 - 17:28 by

Car Chase: een kat en muis spel

18 Apr '07 - 18:18 by

A different nature

10 Apr '07 - 18:36 by

'Het laatste avondmaal' voor 'The Sopranos'?

07 Apr '07 - 19:29 by

Vanaf morgen gaat het allerlaatste seizoen van de hitserie ‘The Sopranos’ van start op HBO (USA) en Kanaal2 (Belgie). Na acht seizoenen van lief, leed en verraad is het niet geheel toevallig dat de makers juist de periode van Pasen hebben gekozen voor de start van ‘het laatste seizoen’. Veel fans hopen in de komende negen afleveringen namelijk antwoord te krijgen op allerlei ‘loose ends’ en andere vraagstukken die spelen binnen de Maffia-familie die hierin centraal staat.

In de trailer voor ‘the final season’ zitten dan ook geheel toepasselijk verwijzingen naar gebeurtenissen die te maken hebben met ‘het laatste avondmaal’ uit de Bijbel, die onlangs door de Da Vinci Code nog uitvoerig onder de aandacht werd gebracht. Zie hieronder de bijbehorende trailer:

(lees verder>>)

Vrolijk Pasen!

17:09 by

Hoe 'touchy' is Heineken?

03 Apr '07 - 23:10 by

Zo’n zeven maanden geleden werd op Adfoblog al geschreven over het succes wat Heineken in de Verenigde Staten wist te behalen met de introductie van het nieuwe biertje: Heineken Premium Light. Een biervariant die gericht is op de Amerikaanse markt en smaak, die vooralsnog niet officieel in Nederland te verkrijgen is.

Begin maart dit jaar werd bekend dat het account met een waarde van $70 miljoen naar Berlin Cameron United is gegaan. Sinds een paar dagen is het eerste resultaat voor de Spaanstalige markt te bewonderen via bovenstaande commercial, die door Vidal Partnership is gemaakt. Dit bureau behoort volgens AdAge tot de top tien van beste bureaus van Amerika. Oordeel zelf.